Chanel Rouge Allure Velvet La Raffinée (34)

DSC 3751 Chanel Rouge Allure Velvet La Raffinée (34)

Jullie hebben net als wij massaal ingeslagen bij de ICI Paris actie op alle lipsticks en lipgloss. Ik was destijds zo blij met l’Éclatante dat ik nog wel zo’n mooierd wilde. Dat werd La Raffinée, een verfijnde lipstick.

DSC 3754 Chanel Rouge Allure Velvet La Raffinée (34)

Yves Saint Laurent heeft prachtige lipstickhulzen, maar Chanel kan er ook wat van. Die is heel basic maar heeft wel die luxe door de mooie gouden knop die er op zit. Oh wat is het een pareltje! Als ik nu bedenk wat voor lipkleuren ik het liefst draag, dan zal het je misschien verbazen als het naturel is. Maar wel met een mooie kleur waardoor je gezicht opfrist. Ik vind dit voor doordeweeks gewoon heel handig.

DSC 3756 Chanel Rouge Allure Velvet La Raffinée (34)

ROUGE ALLURE creëert ROUGE ALLURE VELVET: de stralende fluweelmatte lippenstift.
ROUGE ALLURE VELVET introduceert een andere manier om lippenstift te dragen. Een alternatief voor glanzende lippen.

De unieke fluweelzachte en comfortabele matte lippenstift voorziet de lippen van diepe tinten met een intens stralende matte finish. De stift heeft dezelfde hydraterende eigenschappen als een satijnachtige lippenstift en ligt als een tweede huid over uw lippen.

Met één klik komt de stift uit zijn zwartgelakte koker tevoorschijn.
De tinten, verrijkt met uiterst fijne parelmoerdeeltjes, onthullen de vele facetten van uw persoonlijkheid:
La Fascinante, La Raffinée, La Ravissante L’Exubérante …

DSC 3762 Chanel Rouge Allure Velvet La Raffinée (34)

DSC 3768 Chanel Rouge Allure Velvet La Raffinée (34)

La Raffinée is een vrij lastige kleur om te fotograferen. We vinden het wel belangrijk om jullie goede swatches te geven, want met roze kleuren is dat soms heel lastig. Hij komt dus niet helemaal overeen met hoe die in het echt is. Het is veel meer een donkerroze wijnkleur. Op de foto’s komt hij meer als roze uit de verf. Ook bij vele ander swatches van andere personen zie ik dat. Dus echt een lastige kleur om te fotograferen. Je moet je indenken dat de kleur dus een slag donkerder richting een donkere (roze) wijnkleur.

DSC 3775 Chanel Rouge Allure Velvet La Raffinée (34)

DSC 3881 Chanel Rouge Allure Velvet La Raffinée (34)

Chanel Rouge Allure Velvet La Raffinée

De formule is mat maar voelt in de eerste instantie als een fijne romige lipstick om aan te brengen. Daarna zie je de matte structuur. Ze smeren niet zo stroef als de matte lipsticks van Illamasqua. Hij droogt daarna mat op. De structuur van deze lipsticks is dus heel fijn.

DSC 3883 Chanel Rouge Allure Velvet La Raffinée (34)

Op de foto komt het misschien niet helemaal mat over, maar mijn lippen waren ook iets vetter door een lippenbalsem die ik al eerder op had gehad. Ik vind het jammer dat de kleur niet helemaal overeen komt met hoe het in het echt is. Het is een donkere maar vrij neutrale kleur. Er komt binnenkort een video waarin ik een tutorial laat zien voor brildragers. Daar heb ik ‘m ook op en ik raad je aan als je deze kleur mooi vindt, om die video te bekijken. Dan komt La Raffinée veel meer tot zijn recht en zul je zien dat de lipstick een stuk donkerder is.

DSC 3778 Chanel Rouge Allure Velvet La Raffinée (34)

Een lipstick van Chanel kost €32, een behoorlijke prijs. Ik koop high-end producten altijd met korting, dat scheelt gewoon enorm of als ik weer eens een Douglasbon heb, neem ik die ook graag mee om uit te geven aan high-end producten.

Heb jij ook lipsticks van Chanel?

Comments

 1. Wauw wat is hij mooi!

  [Beantwoorden]

 2. Prachtige kleur! :heart:

  [Beantwoorden]

 3. Janneke says:

  Mooi! Ik heb ook een chanel lipstick besteld bij de kortingsactie van ici paris en krijg ‘m vandaag binnen! Ik twijfelde tussen deze en pirate, maar ben uiteindelijk voor pirate gegaan.. Toch vind ik deze wel heel mooi dus hoop dat pirate ook mooi is anders krijg ik nog spijt.. Haha!

  [Beantwoorden]

 4. Ik vind de Rouge Alure Velvet lipsticks één van de mooiste finishes voor een lipstick hebben. Ook deze kleur is opnieuw heel mooi! Staat je ook erg goed trouwens :)

  [Beantwoorden]

 5. Toevallig vandaag L’éclatante gekocht met de 40% kortingactie! En daarmee is dat mijn 4de Chanel lipstick. Ik heb een Rouge Coco in Le Basier, een Rouge Allure in Coromandel en nu dus ook een Rouge Allure Velvet. Ik heb er nog eentje maar ik weet de naam en het type niet. Die kocht ik bijna 4 jaar geleden in Berlijn in de KaDeWe. Mijn eerste high end lipstick, mijn eerste rode lipstick. Die is voor mij dus wel speciaal.

  [Beantwoorden]

 6. Marieke says:

  Ik ga morgen toch nog even langs voor een mogelijk eerste YSL of Chanel pareltje.. Ik zoek nog iets heel donkers, zoals MAC Talk that talk of Catrice After Work Wine :)

  [Beantwoorden]

  Carina Reply:

  Dan moet je bij Estee Lauder kijken voor de Black Cassis, bijvoorbeeld :)

  [Beantwoorden]

  Martine Reply:

  Alleen is die er helaas niet meer, was een limited lipstick van vorig jaar!

  [Beantwoorden]

 7. Prachtige kleur! Staat je erg goed!

  [Beantwoorden]

 8. Wauwww

  [Beantwoorden]

 9. Erg mooie kleur, hij staat je ook goed vind ik!

  [Beantwoorden]

 10. Wauw echt prachtig!

  [Beantwoorden]

 11. Wat een prachtige kleur, staat je goed!

  [Beantwoorden]

 12. ziet er pretty uit :D

  [Beantwoorden]

 13. Ik weet niet zo goed wat ik hiervan moet vinden! De kleur vind ik wel heel tof, maar als ik ‘m zie full face vind ik ‘m toch wat minder haha (dat ligt niet aan jou hoor!!!). :(

  [Beantwoorden]

 14. Wauw, wat een prachtige kleur lipstick!

  [Beantwoorden]

 15. Super mooi kleurtje! :)

  [Beantwoorden]

 16. Charlotte says:

  Hmm, ik overweeg om toch nog morgen of overmorgen naar de ICI Paris te gaan. Ik heb inmiddels drie Chanel Rouge Coco Shine lipsticks en die vind ik erg fijn, maar gaan er wel iets sneller af. Misschien is dit iets..:)

  [Beantwoorden]

 17. wauw super mooi! de kleur staat je ook heel erg goed.

  [Beantwoorden]

 18. Mooi kleurtje is dit!

  [Beantwoorden]

 19. Fleur says:

  Super mooie lipstick en fijne review, heb nu wel beetje een beeld van hoe de kleur echt is!
  Het is maar een puntje hoor maar jullie maken vrijwel altijd dezelfde full-face foto’s. Begrijp me niet verkeerd ze zijn prachtig maar een keer een andere zou ook leuk zijn!

  [Beantwoorden]

  Martine Reply:

  En hoe zou je een andere maken? Ik heb geen idee namelijk :)

  [Beantwoorden]

 20. Hele mooie kleur lipstick en hij staat je ook heel goed! :)

  [Beantwoorden]

 21. Marit says:

  Volgensmij lijkt Damson van W7 hier best op! alleen (vanuit de fotos uitgaande) is die van chanel net iets rozer.

  [Beantwoorden]

 22. Haha wat toevallig! Deze heb ik ook gekocht eergister!

  [Beantwoorden]

 23. Marnel says:

  Wauw, erg mooi!! Staat je ook heel erg goed! :x

  [Beantwoorden]

 24. Prachtig!

  [Beantwoorden]

 25. Wauw, hele mooie kleur! Niet super aanwezig maar wel net wat extra’s :)

  [Beantwoorden]

 26. Wat een mooie kleur!

  [Beantwoorden]

 27. kirsten says:

  :) i :heart: channel lipsticks ik had er 2 jaar geleden met mijn verjaardag een gekregen van mijn mama ! Het was mijn eerste lipstick want ik ben namelijk nog maar 12 jaar oud ,hij is ondertussen al leeg want ik gebruikte hem echt elke dag het was een licht romige lichte rood roze kleurtje . I :heart: mama

  [Beantwoorden]

 28. Mooie kleur lijkt op tea rose van nyx wat mijn favoriete lipstick ooit is! :)

  [Beantwoorden]

 29. Wauw, wat een prachtige kleur!

  [Beantwoorden]

 30. Toch is hij echt prachtig!

  [Beantwoorden]

 31. Ik ben echt fan van die matte finish! Het enige nadeel is dat lipstick met matte finish soms nogal uitdrogend is :-(

  [Beantwoorden]

 32. Oeh prachtig!

  [Beantwoorden]

 33. Mooie lipstick!!

  [Beantwoorden]

 34. wauw wat een prachtige kleur, staat je goed! Volgens mij kan deze kleur bij vrijwel alles

  [Beantwoorden]

 35. Prachtig kleurtje

  [Beantwoorden]

 36. Mooie foto’s! En de kleur lijkt me ook erg mooi, dat is hij in ieder geval op deze foto’s :D.

  [Beantwoorden]

 37. Wauw echt een mooie kleur hoor!

  [Beantwoorden]

 38. mooooi! xx :heart:

  [Beantwoorden]

 39. Danielle says:

  Wow, die is mooi! Die ga ik kopen bij de volgende 40% korting actie. Ik ben me deze week al te buiten gegaan aan de Guerlain nr 70, de gigolo lipstick…Zelfs met 40% korting nog 25 euro! Maar goed, het is wel een superlipstick! Maar deze komt ook op mijn verlanglijstje.

  [Beantwoorden]

 40. Mooie kleur. Staat je erg goed! Heeft Essence trouwens niet een lipstick die hier op lijkt?

  [Beantwoorden]

 41. Deze heb ik ook (mijn derde stick alweer). Ik heb bijna alle Rouge Allure Velvet kleuren passend op een donkere huid. Zitten lang op de lippen en voelt alsof je niets op hebt. De matte effect is super! Ik heb ook 1 van de Rouge Allure, maar dat glanzende vind ik nu even niet in. Deze lijn vind ik ook prachtig vanwege het grapje hoe je de lipstick eruit moet klikken. Ben een werkende moeder dus is het niet zo zwaar in de portemonnee. Maybelline heeft trouwens ook matte lijn lipstick en deze zijn natuurlijk veel betaalbaarder.

  [Beantwoorden]

 42. Wat een mooie kleur, hij staat je ook echt heel erg mooi! Ik heb nr. 95 van chanel, vrij felle rozige kleur.

  [Beantwoorden]

 43. Oeeeeh pwettty! Staat je echt goed. Ik heb ook gebruik gemaakt van de actie (as always haha). Ik heb weer een nieuwe Rouge Coco Shine erbij in de kleur Bonheur. Echt heel mooi :D

  [Beantwoorden]

 44. Oh. Dear. Lord. So. Pretty. Sowieso de verpakking van Chanel, oh my. Ik zou de producten daarom alleen al kopen. De lipstick staat je goed Martien, zo’n kleur die je echt top kan verdragen. Het lijkt op een my-lips-but-better-lipstick, alleen nog iets intenser van kleur + wat roziger. But still lovely.

  [Beantwoorden]

 45. Echt een prachtige lipstick! hij ligt hier onder de kerstboom te wachten tot ik hm mag uitpakken, kan niet wachten!

  [Beantwoorden]

 46. Helaas heb ik geen Chanel lipstick in mijn stash, maar ooit hoop ik daar verandering in te brengen. Ik vind deze kleur erg mooi en naar mijn idee makkelijk te combineren.

  [Beantwoorden]

Speak Your Mind

*

;) :zzz: :yay: :xmas: :x :travel: :sunglasses: :ssst: :shopping: :pc: :no: :music: :love: :love2: :linlove: :lezen: :kiss: :jummie: :jep: :heart: :happy: :handkiss: :haha: :doei: :dance: :coffee: :cadeau: :blush: :birthday: :S :P :D :@ :?: :) :(