Estee Lauder Pure Color High Intensity Lip Lacquers – Vinyl Rose (05)

DSC 3809 Estee Lauder Pure Color High Intensity Lip Lacquers  Vinyl Rose (05)

Naast de kleur koraal is er nog een kleur waar ik super gek op ben, oudroze. Ik hou van oudroze kleuren, die je lippen net iets mooier maken dan dat ze zijn. Oudroze lipkleuren zorgen er bij mij voor dat het mooi natuurlijk staat en het past bij heel veel soorten looks. Toen ik deze prachtige gloss swatchte van Estée Lauder en ook nog eens zag dat die limited was, bedacht ik me geen moment!

DSC 3789 Estee Lauder Pure Color High Intensity Lip Lacquers  Vinyl Rose (05)

DSC 3809 Estee Lauder Pure Color High Intensity Lip Lacquers  Vinyl Rose (05)

Als je ons al iets langer volgt, weet je dat ik de trotse bezitter ben van de Estée Lauder glosjes Chaotic Currant en Rebellious Violet uit de wintercollectie van vorig jaar. Ik schreeuwde toen van de daken dat deze lipglosjes van Estée Lauder kwalitatief de betere zijn die ik ben tegengekomen. Ze blijven vrij lang zitten en laten ook een kleur achter. Ik was verliefd. Dit is echt een ander soort product, de Estée Lauder Lip Lacquers. Een variant tussen lipstick en lipgloss in. Het heeft de dekking van een (satin finish) lipstick en de glans van een gloss. Het is te vergelijken met de Lip Lacquers van Rimmel qua substantie. Het is vrij dik waardoor je het in een mum van tijd royaal hebt aangebracht.

Deze lipgloss is limited en komt uit de Estée Lauder The Metallics herfstcollectie. Die ligt nu nog in de schappen, maar ik denk niet zo heel lang meer. Ik gok op eind december/begin januari.

DSC 3793 Estee Lauder Pure Color High Intensity Lip Lacquers  Vinyl Rose (05)

DSC 3808 Estee Lauder Pure Color High Intensity Lip Lacquers  Vinyl Rose (05)

Je kunt wel zien dat Estée Lauder een high-end product is, voornamelijk het goud geeft me altijd dat luxe gevoel. Er zijn 3 Lip Lacquers uitgekomen in The Metallics collectie, waaronder de schitterende natuurlijke Vinyl Rose. Een Lip Lacquer van Estée Lauder kost €24. Wel behoorlijk aan de prijs dus, dat weet je van tevoren bij dit soort merken. Gelukkig kun je dan profiteren van fijne aanbiedingen zoals die van ICI Paris (tot 8 december).

DSC 3816 Estee Lauder Pure Color High Intensity Lip Lacquers  Vinyl Rose (05)

DSC 3819 Estee Lauder Pure Color High Intensity Lip Lacquers  Vinyl Rose (05)

Vinyl Rose is een oudroze Lip Lacquer met hele fijne gouden shimmers. Die shimmers zie je niet echt terug op de lippen, het zorgt wellicht voor nog meer glans door het zo subtiel weerkaatst. Dit is een swatch van een veeg, check die dekking. Meer dan prima! Dat is wel fijn met naturel kleuren vind ik, je moet het wel zien! De gloss brengt makkelijk aan, je moet wel netjes werken omdat de dekking zo goed is. Hij blijft ook vrij lang zitten voor een gloss (2 á 3 uur) en de kleur blijft lichtjes achter op de lippen. Wederom jubel ik weer over de fijne kwaliteit!

Willemijn en ik hebben Vinyl Rose beide aangeschaft, ik dwong haar nog net niet om deze ook te kopen. Dit is zo’n mooie allemanskleur. Ze nam ‘m mee en zou er foto’s van maken. Ik had de mijne perongeluk bij haar laten liggen dus die zou ik later wel ophalen. De volgende dag kwam ze op kantoor en had ze deze lipgloss op om uit te proberen. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden en zei meteen: ‘Is dat Vinyl Rose? Oh. Mijn. Hemel!’ Ik zweer het, ze wilde nog net geen emmer voor me pakken om mijn kwijl op te vangen. Prachtig vond ik ‘m!

DSC 3877 Estee Lauder Pure Color High Intensity Lip Lacquers  Vinyl Rose (05)

Estée Lauder The Metallics Collection: Lip Lacquer Vinyl Rose

Die kleur, ja schitterend! Sommige natuurlijke lipglosjes die ik heb passen al snel niet bij mijn teint en brengen semi-transparant aan. Dat heb ik bijvoorbeeld met Fashion Whim van MAC hoewel die kleur ook mooi is maar voor mij misschien net een tikkie te geel. Nee, oudroze is een veel betere match voor mij. Deze lipgloss benadrukt ook minder de natuurlijke liplijn van mijn onderlip wat ik zelf heel prettig vind. Wat is het een mooierd.

Oh wat gebruik ik Estée Lauder Vinyl Rose graag, zeker in combinatie met een lichte perzik/taupe look zoals hierboven! Die look heb ik gemaakt met mijn Dior Nude Pink Design Palette. Dat palet + een oudroze lipgloss vind ik altijd zo’n fantastische match. Je hoort het, ik ben er weer superblij mee! Jammer dat deze limited is en niet in de vaste collectie zit, het is een geweldige basic die zowel mooi bij warme als koele types staat.

Wat vind jij van oudroze?

Comments

 1. Ik hou ook van oudroze! Het is echt een prachtige kleur en hij staat je erg goed! ;)

  [Beantwoorden]

 2. Wat een mooie gloss! Prachtig kleurtje :love:

  [Beantwoorden]

 3. Wow, hij is inderdaad prachtig! Hij staat je ook supergoed, je kan oudroze kleuren inderdaad heel goed hebben.

  [Beantwoorden]

 4. Puck says:

  Wauw, dat ziet er echt heel mooi uit! Staat je ook goed Martine! ;)

  [Beantwoorden]

 5. Mooie kleur!

  [Beantwoorden]

 6. wauww mooi!! hij stat je echt prachtig!

  [Beantwoorden]

 7. Wat een mooi oudroze kleurtje! Ik vind het ook een pluspunt dat de lipgloss niet vol met shimmer en glitter zit

  [Beantwoorden]

 8. Prachtig!

  [Beantwoorden]

 9. Prachtig kleurtje! :)

  [Beantwoorden]

 10. Staat je goed! Ik draag tegenwoordig steeds vaker oudroze! Echt een kleurtje die je overal bij kunt dragen!

  [Beantwoorden]

 11. Ik ben nu ook wel benieuwd hoe hij Willemijn staat! Mooi kleurtje!

  [Beantwoorden]

 12. De kleur doet me wel een beetje denken aan ‘Permanent Blush’ van Maybelline (die lipglosslipsticks waarvan ik de naam even kwijt ben :D) Maar niet te min: mooie kleur!

  [Beantwoorden]

 13. Charlotte says:

  Normaal ben ik niet zo van dergelijke roze kleuren maar deze staat je wel heel mooi! Die actie bij Ici Paris is wel slecht voor m’n saldo. Heb door jullie ook wat mooie dingetjes gekocht :)

  [Beantwoorden]

 14. Heel mooi kleurtje!

  [Beantwoorden]

 15. Anna says:

  Hij is heel mooi, maar jullie posten de laatste tijd alleen maar dure producten. Zouden jullie weer een keer budget dingen doen?

  [Beantwoorden]

 16. Een erg mooi kleurtje! Hij doet me wel denken aan eentje van Chanel die ik heb, ik geloof dat hij Mystery heet.

  [Beantwoorden]

 17. Prachtig! Voor mij zou hij te ‘nude’ zijn, maar bij jouw is ie werkelijk waar geweldig!

  [Beantwoorden]

 18. Wat een mooi kleurtje!

  [Beantwoorden]

 19. Mooie kleur!

  [Beantwoorden]

 20. Supermooi! Ben benieuwd naar de andere kleuren!

  [Beantwoorden]

 21. Oh wauw wat een prachtige gloss, heel erg mooi kleurtje.

  [Beantwoorden]

 22. Echt een hele mooie lipgloss :linlove:

  [Beantwoorden]

 23. Hij staat je prachtig. Inderdaad een mooie dekkende kleur met glans! Super.

  [Beantwoorden]

 24. De kleur op zich vind ik wel mooi, maar ik ben veel meer voor lipstick :)

  [Beantwoorden]

 25. Hij is prachtig, maar ik heb het geld er niet voor over. Hihi

  [Beantwoorden]

 26. Wauw, ik vind hem heel erg mooi!

  [Beantwoorden]

 27. Oh wauw hij is echt prachtig.

  [Beantwoorden]

 28. Super mooie kleur!

  [Beantwoorden]

 29. Janneke says:

  Wauw! Qua pigment lijkt het gewoon een lipstick! Trouwens in het nieuwste filmpje van pixiwoo vertelt Sam hoe enthousiast ze is over die ysl stain producten en hoe ze ze aanbrengt.. Gezien de wat negatieve ervaringen van jullie is het misschien handig deze even te kijken? Misschien gebruiken jullie hem anders en kunnen jullie op deze manier alles eruit halen wat erin zit. Zou mooi zijn! Ik zit zelf echt nog heel erg te twijfelen wat ik nog van de ici paris xl aanbieding wil kopen! Wil dit niet zo aan m’n neus voorbij laten gaan haha! :xmas:

  [Beantwoorden]

 30. Mooi kleurtje en hij staat je ook goed Martine!

  [Beantwoorden]

 31. Mooi hoor! Ik heb zelf ook een lipgloss van Estee Lauder en ik ben er ook erg tevreden over. Ik vind fijn dat ze niet zo plakkerig zijn want daar heb ik een hekel aan :(

  [Beantwoorden]

 32. Wauw, wat een prachtige kleur!

  [Beantwoorden]

 33. Marnel says:

  Inderdaad…WAUW!! :jep:

  [Beantwoorden]

 34. Wat een prachtige kleur!

  [Beantwoorden]

 35. Wat een super mooie kleur, staat je goed!

  [Beantwoorden]

Speak Your Mind

*

;) :zzz: :yay: :xmas: :x :travel: :sunglasses: :ssst: :shopping: :pc: :no: :music: :love: :love2: :linlove: :lezen: :kiss: :jummie: :jep: :heart: :happy: :handkiss: :haha: :doei: :dance: :coffee: :cadeau: :blush: :birthday: :S :P :D :@ :?: :) :(