Kies slim, kies Bewuzt!

 Kies slim, kies Bewuzt!

600x300 Kies slim, kies Bewuzt! Kies slim, kies Bewuzt!

- Advertorial -

Tegen het einde van het jaar vliegen de aanbiedingen van zorgverzekeraars je om de oren. Ik vond het vroeger nooit zo belangrijk om er naar te kijken, het kon me weinig schelen als ik maar aanvullend verzekerd was in verband met eventuele hoge tandartsrekeningen. Helaas betaal je dan ook al snel voor veel andere dingen in het pakket waar ik niet zo veel mee te maken heb en gaat het toch allemaal eerst van je eigen (hoge!) risico af. Maar sinds 2 jaar ben ik wel heel kritisch geworden. Ik kijk nu zeker naar aanbiedingen van zorgverzekeraars en hoe ik er op kan besparen. Ik was tevreden over mijn huidige zorgverzekeraar, maar door hun nieuwe contract ben ik wel gaan twijfelen over hun aanbod. Tijd om eens rond te kijken. Zorgverzekeraar Bewuzt heeft nu een interessante verzekering.

De meest gekozen aanvullende verzekeringen volgens Bewuzt zijn: fysio, tandarts en buitenland. Dit zijn dan ook de drie betaalbare aanvullende opties bij Bewuzt. Geen gedoe dus met overbodige totaalpakketten. En bij elke optie heb je keuze tussen Goed en Beter. Zo betaal je alleen voor wat je echt nodig denkt te hebben. Dat klinkt mij wel goed in de oren. En Bewuzt heeft nog een voordeel.

Wij weten allang dat online werken veel voordelen heeft. Maar wat is het nut van online bij een zorgverzekering zoals Bewuzt? Dat je, wanneer het jou uitkomt, je zorgzaken regelt. Bij Bewuzt declareer je eenvoudig online, bestel je herhaalrecepten bij de Nationale Online Apotheek en geef je online wijzigingen door. Dit leidt tot lagere kosten en zo profiteer jij van een superlage premie. Wel zo handig, wel zo voordelig.

Bewuzt is bovendien onderdeel van Coöperatie VGZ, dit betekent dat je kunt rekenen op zorg van goede kwaliteit en uitstekende service.

Vooral dat je herhaalrecepten kunt bestellen via de Nationale Online Apotheek vind ik persoonlijk ideaal. Ik moet namelijk voor mijn schildkliermedicijnen om de zoveel tijd naar de apotheek. Hoewel dat zo gepiept is, zou ik het alsnog veel liever online willen bestellen net als het declareren van mijn bril-/lenzenkosten.

Misschien past Bewuzt ook wel bij jou. Je kunt nu online direct achterhalen wat jouw voordeel is bij Bewuzt. Bereken dus snel jouw voordeel!

 

Comments

 1. saskia says:

  Hier hoef ik nog niet over na te denken! (ik ben pas 12) :D

  [Beantwoorden]

 2. Wat handig!

  [Beantwoorden]

 3. :xmas: Handyyy!

  [Beantwoorden]

 4. Plien says:

  Jammer alleen dat de goedkope tarieven ten koste gaan van de zorgverleners, maar ik begrijp dat dat in een advertorial niet vermeld mag worden :ssst:

  [Beantwoorden]

 5. Ik blijf het echt lastig vinden dit. Vorig jaar van VGZ naar Agis overgestapt, en nu alweer een aanbieding binnen gehad van een andere zorgverzekering en deze zie ik ook al voorbij komen terwijl ik denk van hey, die is ook wel fijn.

  [Beantwoorden]

 6. Marnel says:

  Klinkt goed!

  [Beantwoorden]

 7. Lisa says:

  Wat je ook doet: verhoog niet dat eigen risico! Ik werk zelf bij Zorg en Zekerheid (ik ga geen verkooppraatje houden nu, mij maakt het geen reet uit waar je je verzekerd) en ik zie teveel mensen die de fout daarmee ingaan.

  Als je veel fysio nodig hebt en verder niets: vraag aan je fysiotherapeut of je een chronische indicatie hebt. Als dit inderdaad het geval is, vraag dan ook hoelang deze indicatie mag duren en kijk dan pas of je een aanvullend pakket nodig hebt. De eerste 20 behandelingen komen inderdaad, per indicatie, niet per jaar, uit je aanvullende, maar daarna wordt het uit de basisverzekering gedekt. Veelgemaakte fout en je hebt uiteindelijk niets aan je pakket.

  Kijk daarnaast vooral of je een restitutiepolis of een naturapolis neemt. Bij een restitutiepolis heb je keuzevrijheid en zit je niet gebonden aan gecontracteerde behandelaars. Als dit niet mogelijk is, vraag dan vooral na hoe het zit met de contracten met ziekenhuizen, apotheken en huisartsen.

  Tot zover mijn tips, maar: zeker de belangrijkste tips die ik jullie kan geven. (en ik word er niet eens voor betaald nu haha!)

  [Beantwoorden]

Speak Your Mind

*

;) :zzz: :yay: :xmas: :x :travel: :sunglasses: :ssst: :shopping: :pc: :no: :music: :love: :love2: :linlove: :lezen: :kiss: :jummie: :jep: :heart: :happy: :handkiss: :haha: :doei: :dance: :coffee: :cadeau: :blush: :birthday: :S :P :D :@ :?: :) :(