Martines Statementkettingen

DSC 3979 Martines Statementkettingen

Naast liefde voor make-up heb ik ook een liefde voor sieraden. Qua sieraden zijn oorbellen toch wel mijn favoriet. Ik heb er vrij veel en draag ze dagelijks. Van kleine knopjes tot lange lussen. Maar wat ik ook wel heel leuk vind, zijn statement kettingen. Ik laat je zien welke exemplaren er in mijn kast hangen.

DSC 3986 Martines Statementkettingen

Te beginnen met deze rode statement ketting. Dit is een ketting met allemaal speelse driehoeken in een neonrode kleur. Elke driehoek heeft een ‘verzilverd’ puntje. Dit is de stoere statement ketting. Op deze blouse staat het wat flauw, het komt beter tot zijn recht bij een leuke spijker blouse bijvoorbeeld. Ik kocht deze ketting bij de Primark. Ik heb vrij veel goedkope statement kettingen eigenlijk.

DSC 3985 Martines Statementkettingen

DSC 3988 Martines Statementkettingen

Dit is ook een van mijn favoriete statement kettingen. Dat komt door de mooie, zachte koraalkleur. Het is een ketting die ik graag draag in het oorjaar. Alleen is er wel iets kapot gegaan aan de ketting waardoor hij nu raar om mijn nek hangt, vandaar de pruillip. Ik moet ‘m eventjes maken met een tang! Ach ja, het kostte dan ook slechts vijf euro dus dan hoef je er misschien niet veel van te verwachten. Deze kocht ik via eBay.

DSC 3990 Martines Statementkettingen

Ook deze ketting kocht ik via eBay. Door de vorm valt hij heel mooi om de halslijn. Het is een zoetsappige statement ketting door de lieflijke roze met witte kleurtjes. Deze ketting was ook zo rond de vijf euro. Als je op eBay zoekt naar ‘bubble necklaces’ kom je veel leuke en goedkope statement kettingen tegen.

DSC 3989 Martines Statementkettingen

DSC 3991 Martines Statementkettingen
Dit is een statement ketting uit een stuk in een crèmekleur. Deze staat erg leuk bij legergroen bijvoorbeeld. De dubbele ketting vind ik ook leuk aan deze ketting, het maakt het wat breder. Deze ketting is wederom van de Primark en was dus weer lekker goedkoop.

DSC 3993 Martines Statementkettingen

DSC 3996 Martines Statementkettingen

De laatste en tevens mijn allermooiste en -duurste statementketting is deze van de Zara. Willemijn heeft ‘m ook en we krijgen dan ook geregeld de vraag waar die vandaan komt. Die is dus van de Zara en past erg mooi bij perzik, bruin, bordeaux, oudroze, noem maar op. Deze ketting was zo rond de €25. Maar goed, ik vind ‘m wel de mooiste van allemaal.

DSC 3995 Martines Statementkettingen

Bij alle foto’s heb ik mijn haar los, maar het leukst vind ik een statement ketting mezelf staan als ik mijn haar strak naar achteren heb in een knot. Dan komt de ketting net wat meer tot zijn recht voor mijn gevoel.

Wat vind jij van statement kettingen?

Comments

 1. Wauw, mooie kettingen! Mijn favoriet is de derde. :heart:

  [Beantwoorden]

 2. Die van de Zara springt er voor mij echt bovenuit! Plaatje :)

  [Beantwoorden]

 3. Alle kettingen vind ik je mooi staan! Zelf draag ik alleen geen statement kettingen. ;)

  [Beantwoorden]

 4. Ben geen sieradenfan maar ze staan je wel leuk!

  [Beantwoorden]

 5. Geen van allen echt mijn smaak, maar ik hou wel van statement kettingen. Ik heb er ook best een aantal van idd Primark en F21 tot aan wat duurdere van Topshop. Ik draag ze vooral graag met een blouse en die dan helemaal dichtknopen zodat de ketting net onder het kraagje komt.

  [Beantwoorden]

 6. Wat leuk! Ik wil ook wel eens een wat grotere ketting proberen. Ik draag nu vooral wat kleinere items.

  [Beantwoorden]

 7. Hele mooie kettingen vooral die laatste vind ik erg mooi! :heart:

  [Beantwoorden]

 8. er zitten gave tussen :D

  [Beantwoorden]

 9. Wat een mooie collectie statementkettingen! Vooral die tweede vind ik helemaal super :D

  [Beantwoorden]

 10. Mooie kettingen!

  [Beantwoorden]

 11. Prachtige kettingen, ik vind statement sieraden prachtig! Heel leuk om te zien!

  [Beantwoorden]

 12. Mooie kettingen. staat je goed!

  [Beantwoorden]

 13. Heel mooie kettingen!

  [Beantwoorden]

 14. Jasmijn says:

  Het oorjaar?

  [Beantwoorden]

 15. Leuk :D

  [Beantwoorden]

 16. De ketting van de Zara is inderdaad het mooist!

  [Beantwoorden]

 17. Ik ben niet zo’n fan van statement kettingen, maar ze staan wel mooi bij jou!

  [Beantwoorden]

 18. Die van Zara is prachtig! Staat je goed ook!

  [Beantwoorden]

 19. Leuk om te zien! ik heb ook een aantal statmentkettingen maar draag ze eigenlijk nooit, ik vergeet altijd sieraden om te doen haha ;)

  [Beantwoorden]

 20. Ik ben dol op deze trend! Mijn statement kettingen verzameling wordt steeds groter.. De derde ketting staat goed bij je roze blouse!

  [Beantwoorden]

 21. Ik vind die enerlaatste het leukste

  [Beantwoorden]

 22. Diana says:

  Helaas kan ik geen kettingen meer dragen door piercings op mijn borst, maar ik kocht ook altijd statement necklaces via ebay!

  [Beantwoorden]

 23. Mandy says:

  Mooie kettingen! Alleen ik denk dat je dit even moet veranderen: Het is een ketting die ik graag draag in het oorjaar. Hihi

  [Beantwoorden]

 24. Mooie heb je! De Primarkjes en die van de Zara vind ik het mooust. Zelf heb ik er eentje zoals de eerste maar dan groen en nog eentje van de H&M. Mooie ooglook heb je op trouwens!

  [Beantwoorden]

 25. Marnel says:

  Ik ben er zelf niet helemaal fan van, maar ze zijn wel erg mooi!! :linlove:

  [Beantwoorden]

 26. Romy says:

  Hmm ik merk dat ik vind dat de kettingen niet heel leuk bij deze blouse plast. Je had ze beter kunnen combineren, zodat de ketting beter tot hun recht komt. Al vind ik dat zelf ook nog wel lastig met mijn statementkettingen. Verder zitten er echt wel leuke kettigen tussen, mooie stash!
  X

  [Beantwoorden]

 27. marilene says:

  Die met koraal <3 Zo jammer dat ik niet op internet mag bestellen :(

  [Beantwoorden]

 28. Ik ben gek op statement kettingen, die tweede en de laatste zijn mijn favorieten!

  [Beantwoorden]

 29. gaaf zeg, ik vind die 2de het mooist! zelf draag ik dit eigenlijk nooit

  [Beantwoorden]

 30. Leuk! Ik ben echt fan van statement kettingen, maar wil er niet zoveel geld aan geven… €25 is voor mij al veel.
  Binnenkort eens langsgaan bij Primark dus! ;-)

  [Beantwoorden]

 31. Super gave kettingen ben vooral fan van de tweede :heart: :love2: :linlove:

  [Beantwoorden]

 32. De creme statement ketting is damn gorgeous! Ik vind de vlakjes ook mooi opgedeeld. :) Gorgeous favorieten, love de zoetsappige ketting van eBay! Love eBay btw. :”)

  [Beantwoorden]

 33. Ik vind statement kettingen erg leuk en jij hebt ook een aantal mooie in je bezit. Helaas heb ik er zelf nog geen een, omdat ik niks leuks voor mezelf kan vinden. In veel van dit soort kettingen zit goudkleur verwerkt en dat draag ik zelf nooit.

  [Beantwoorden]

 34. Die van zara is mijn favoriet!:)
  X

  [Beantwoorden]

Speak Your Mind

*

;) :zzz: :yay: :xmas: :x :travel: :sunglasses: :ssst: :shopping: :pc: :no: :music: :love: :love2: :linlove: :lezen: :kiss: :jummie: :jep: :heart: :happy: :handkiss: :haha: :doei: :dance: :coffee: :cadeau: :blush: :birthday: :S :P :D :@ :?: :) :(