Sweater Weather Tag

Het wordt kouder, vroeg donker, de kerstlichtjes hangen weer in de stad en vanavond vieren veel mensen Sinterklaas. Ik hou van deze periode van het jaar. Een tag die op dit moment veel rond gaat is de Sweather Weather Tag. Vandaag beantwoord ik ‘m!

Wat is je favoriete geurkaars?
Aaah, moeilijk! Ik ben namelijk dol op geurkaarsen! Op dit moment probeer ik, na veel goede verhalen op blogs, de Yankee Candle Wax Tarts uit en daar ben ik erg over te spreken! Mijn favoriete geuren zijn Soft Blanket en Honey & Spice. Ook ben ik dol op de geurkaarsen van Rituals.

Koffie, thee of warme chocolademelk?
Zeker weten warme chocolademelk met slagroom! Maar, eerlijk is eerlijk… Dat kun je niet eindeloos drinken natuurlijk, want dan zou ik binnen de kortste keren tonnetje rond zijn. En daarnaast zou ik er dan misschien ook wel zat van worden. Daarom ga ik misschien toch maar voor thee, omdat het zero calorietjes bevat en eigenlijk net zo lekker is. En het is er in honderd verschillende smaken, en dus word ik er nooit zat van!

Pas jij je make-up routine aan in het najaar?
Ja, zeker. Ik ga vaak voor een vollere dekking van mijn foundation, gebruik minder poeder en grijp vaker naar tinten zoals donkerbruin, bordeaux, goud en brons. Of een mooie medium donkere ooglook, een egale glanzende huid (met véél highlighter) en een mooie rode lip. Lekker klassiek! Stiekem is najaarsmake-up mijn favoriet!

Wat is je favoriete eten tijdens de Feestdagen?
Hmm, ik geloof dat ik dat niet echt heb… Maar wat ik heerlijk vind tijdens deze periode is pompoensoep en kip uit de oven. Hmmmm!

Muts of sjaal?
Sjaal. Ik heb heel veel sjaals en draag ze vaak. Lekker warm!

Wat is je favoriete wintertrui?
Mijn nieuwe, bordeaux kleurige losse trui van H&M.

Wat is je musthave nagellakkleur van dit najaar?
Stay the Night van OPI. Ik vind deze zwarte met rode glitters Liquid Sand lak nog altijd erg mooi en heb de hele lente en zomer gewacht tot ik hem weer kon dragen!

4 1 1350 zps094a6029 Sweater Weather Tag

Laarzen of Uggs?
Laarzen, praktischer wanneer Saartje en ik lekker samen gaan wandelen. Samen door de moderplassen rennen, en zo. icon knipoog Sweater Weather Tag

Wat is het leukste aan het najaar?
De kaarsjes, de warmte binnen en de gezellige feestmaand. In het najaar voel ik me altijd hechter met mijn familie, voel ik me het fijnst in mijn huis en wordt ik altijd sentimenteel wanneer ik me realiseer dat er al weer een jaar voorbij is. Snif.

Heb je een favoriet liedje dit najaar?
All Of Me van John Legend for sure! Prachtig nummer.

Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections
Give your all to me
I’ll give my all to you
You’re my end and my beginning
Even when I lose I’m winning
Cause I give you all of me
And you give me all of you

Dit was de Sweather Weather tag! Het is vandaag zeker weten Sweather Weather dus ik hoop voor je dat je lekker binnen zit met een kop thee en kaarsjes. Als je zin hebt, vul te tag dan ook in hieronder bij de comments!

X,

Willemijn

Comments

 1. Leuk ingevuld! Ik heb ook net gisteren gedaan, alleen dan in videovorm :)

  [Beantwoorden]

 2. Leuk gedaan!! de nagellak is echt prachtig! Ik heb de tag ook gedaan :)

  [Beantwoorden]

 3. Ik heb wel zin in warme chocolademelk met slagroom!

  [Beantwoorden]

 4. In de winter drink ik ongeveer 1 of 2 keer per week warme chocomel, mjamm :coffee:

  [Beantwoorden]

 5. Ohh Heisse Choco mit Zahne!! mmm heerlijk, bestel ik altijd op de wintersport! :)

  [Beantwoorden]

 6. Wat een leuke tag! :heart:

  [Beantwoorden]

 7. Super leuke tag, die moet ik ook maar snel doen ^_^

  [Beantwoorden]

 8. Ontzettend leuke tag zeg :-)

  [Beantwoorden]

 9. Ik vind dit nummer ook onwijs mooi! John legend stelt nooit teleur!

  [Beantwoorden]

 10. super leuke tag :D

  [Beantwoorden]

 11. Leuke tag!

  [Beantwoorden]

 12. Stay the night, ik was haast vergeten hoe mooi die was! Binnenkort moet ik hem ook nog maar een keer boven halen :)

  [Beantwoorden]

 13. Wat super leukkk :D Je bent zo mooi

  [Beantwoorden]

 14. liesel says:

  Leuk! Als ik me niet vergis heb jij dezelfde trui als ik had. Ik heb hem terug gebracht omdat er angorawol zit.

  [Beantwoorden]

 15. Wat leuk om te lezen! Die bordeaux rode trui is zo mooi!

  [Beantwoorden]

 16. Marnel says:

  Leuk! Gezellig artikel! :yay:

  [Beantwoorden]

 17. Leuk om te lezen :D x

  [Beantwoorden]

 18. De geurkaarsen van Rituals zijn zooo lekker! De geur is ook altijd zo fijn aanwezig. En bij de thee sluit ik me volledig aan. Mijn favoriete winterthee is Wintergloed van Pickwick hmmmm.

  [Beantwoorden]

 19. Leuke tag!

  [Beantwoorden]

 20. Hele leuke tag!

  [Beantwoorden]

Speak Your Mind

*

;) :zzz: :yay: :xmas: :x :travel: :sunglasses: :ssst: :shopping: :pc: :no: :music: :love: :love2: :linlove: :lezen: :kiss: :jummie: :jep: :heart: :happy: :handkiss: :haha: :doei: :dance: :coffee: :cadeau: :blush: :birthday: :S :P :D :@ :?: :) :(