The Budget Princess Tag


Klik hier als je de video niet kunt zien


Willemijn

 • Foundation – Catrice All Matt Plus Foundation
 • Concealer – Catrice Camouflage Cream
 • Poeder – Essence All About Matt Transparent Powder
 • Bronzer – NYC Color Wheel
 • Blush – NYX Blushes
 • Highlighter – Catrice High Lighter Pen
 • Oogschaduw – Wet ‘n Wild Color Icon Eye Shadow Palet in Vanaty
 • Eyeliner –Catrice Gel Liners
 • Mascara – Teez Desert Metal Mascara
 • Lip Balm – Queen Helene Coca Butter
 • Lipstick – Catrice Ultimate Color Lipsticks
 • Lip Gloss – Essence Stay With Me Longlasting Lipgloss
 • Nagellak – Catrice Nagellak

Martine

 • Foundation – Catrice Infinite Matt 010 /Yves Rocher BB cream
 • Concealer – Catrice Camouflage Cream
 • Poeder – ELF Mineral Foundation Powder
 • Bronzer – niks!
 • Blush – Essence (perzik)
 • Highlighter – Wjcon
 • Oogschaduw – Sleek Sunset Palette
 • Eyeliner – Miss Sporty
 • Mascara – Yves Rocher 360 mascara/Catrice Better then False Lashes
 • Lip Balm – Carmex
 • Lipstick – Essence Matte Lipcream Velvet Rose
 • Lip Gloss – Lovely Girl Lipgloss
 • Nagellak – Essence: Toppers/nude lakje

Comments

 1. Leuke video! Ik heb bijna hetzelfde lijstje als Willemijn haha, wat grappig. Bij foundation, concealer, bronzer, lipstick, lipgloss en nagellak zou ik precies hetzelfde neer hebben gezet.

  [Beantwoorden]

 2. Hetty says:

  Ik volg jullie al te lang denk ik, ik wist bijna overal wat er zou komen :). Martine, nog een tip: peau spreek je in het frans uit als poo en niet als peu.

  [Beantwoorden]

 3. Leuke video

  [Beantwoorden]

 4. Wat een leuke video!

  [Beantwoorden]

 5. Mooie budgetproof producten! :heart:

  [Beantwoorden]

 6. Leuk dat jullie de princess tag budget-style enben opgenomen! Catrice is mijn all time favoriete budget merk

  [Beantwoorden]

 7. Erg leuk! Ik heb al een back up van de lipcream in velvet rose gekocht zo mooi vind ik hem! Veel van jullie favorieten heb ik ook in de kast liggen, toevallig heb ik zelf gisteren foto’s gemaakt voor de budget (foto) versie van deze tag.

  [Beantwoorden]

 8. Fijne budgetproducten! Ik heb zelf Nyx pinched blush en die is erg mooi! Lijkt op Nars Orgasm ;)

  [Beantwoorden]

 9. super leuke video :D

  [Beantwoorden]

 10. super leuk! hier heb ik wat aan

  [Beantwoorden]

 11. bij de Essence All About Matt Transparent Powder die ging bij mij ook telkens kapot! toen heb ik de loose variant gekocht en die kan dus ook niet kapot vallen, en is precies het zelfde en superfijn. die vaste poeder is bij mij 3x kapot gegaan in 1 maand (telkens nieuwe gekocht)

  [Beantwoorden]

 12. Heel erg leuk en ook handig! Bij de meeste dingen deel ik jullie mening!

  [Beantwoorden]

 13. Heel leuk fimpje en mooie producten!

  [Beantwoorden]

 14. Anneleen says:

  Deze noemt normaal the commoner tag ;)

  [Beantwoorden]

 15. Echt superleuke tag! ook echt leuk dat jullie hem ook budget doen!!

  [Beantwoorden]

 16. Ik heb echt hélemaal niets van jullie lijstjes! Al zou ik bij oogschaduw ook een sleek palette neerzetten. Oh So Special is m’n favoriet!

  [Beantwoorden]

 17. Leuke tag, ik vind jullie video’s altijd zo gezellig haha!

  [Beantwoorden]

 18. Wat leuk! Op deze tag zat ik echt te wachten :)

  [Beantwoorden]

 19. Wat een goede tips! Ik ga direct richting de drogist

  [Beantwoorden]

 20. Leuke video en hele fijne tips :love:

  [Beantwoorden]

 21. Kimberley says:

  waar krijgen jullie je nyx producten dan zo goedkoop ? Want bij de Douglas vind ik het niet superduper budget idd haha. :love:

  [Beantwoorden]

 22. Anouk says:

  Mijn budget favorieten zijn de BB cream van garnier, cream concealer van catrice, transparante matterende poeder van essence en een eyeliner van essence. Ik hou niet van budget lipsticks, doe mij maar gewoon mac :). En ik heb ook geen favoriete budget mascara. De Estee Lauder Suptuous Extreme Lash Multiplying Volume mascara is geweldig <3.

  [Beantwoorden]

 23. Danielle says:

  Ik gebruik niet veel budget producten: het meeste is toch het middensegment of het luxere. Alleen producten die ik maar af en toe gebruik, zijn budget: poeder: van de hema: ik heb maar een minimale hoeveelheid nodig en dan alleen als ik uitga (dan is het toch vaak erg warm) en dan voldoet ie prima. Foundation: ik draag altijd bb of cc creme (L’oreal of Clinique momenteel), maar als ik uitga, ga ik toch voor een foundation en dan voldoet essence clear & matt prima (in de lichtste kleur, porcelain). Heb je een nog lichtere huid als ik, is ie echt te donker. Verder: eyeliner: de stay not matter what stiftliner van essence: blijft inderdaad goed zitten, behalve als je echt in een regenbui loopt of traanogen krijgt van de wind. Brengt ook fijn en gemakkelijk aan. Nagellak heb ik altijd budget: catrice, hema, golden rose….Ik draag toch maximaal 2-3 dagen achter elkaar nagellak, waarom dan een dure kopen?

  [Beantwoorden]

 24. Leuk dat jullie deze tag ook in de budget variant hebben gedaan! Ik vind ook heel veel producten fijn die jullie hebben uitgekozen, heb alleen nog geen ervaring met die eyeliner van Miss Sporty, die wil ik eens proberen! :-)

  [Beantwoorden]

 25. super leuke video :D

  [Beantwoorden]

 26. Heel leuk filmpje!

  [Beantwoorden]

 27. Haha, wat zijn jullie weer lekker spontaan! Fijn dat jullie je budget producten laten zien :)

  [Beantwoorden]

 28. Super leuk om te zien. Mijn budget mascara is toch wel van Miss Sporty :D

  [Beantwoorden]

 29. Erg mooie producten, heb er zelf ook een aantal van! :)

  [Beantwoorden]

 30. leuke tag zo, mijn favoriete mascara is die van essence die roze!

  [Beantwoorden]

 31. Marnel says:

  Al die dingetjes van Catrice en Essence heb ik bijna allemaal, omdat jullie zeiden dat ze goed waren!! Grappig die blush sweatheart…laatst was er een 1+1 gratis korting actie op de make-up bij kruidvat en uiteindelijk had ik negen producten, ik “moest” toen nog wat uit kiezen (of iets terug leggen)…ik dacht deze blush is wel oké hupakee in m’n mandje….schijnt die dus heel mooi te zijn!!! :linlove:

  [Beantwoorden]

 32. Oh leuke spin off van de originele tag :-D

  [Beantwoorden]

 33. Lotte says:

  Ik ben op zoek naar de Catrice Gel liner.
  Ik ben gister en vandaag bij verschillende Kruidvat winkels geweest, maar nergens!
  Ik wil ‘m ooook :(
  Haha

  [Beantwoorden]

 34. Wat een super tof filmpje! Erg mooie producten!

  [Beantwoorden]

 35. Wat een super handige en leuke tips!

  [Beantwoorden]

 36. De lipstick die Martine draagt is echt heel erg mooi :)

  [Beantwoorden]

 37. Leuke video, mogen jullie vaker doen haha!

  [Beantwoorden]

 38. ellen says:

  Even een non-make up vraagje, Martine ik zie dat jij ook zo’n grote statement ketting om hebt, ik heb er nu eentje bij de Primark gekocht. Maar als ik hem om doe draait ie steeds en gaat ie dus heel lelijk omhoog zitten! Is dit bij jou ook?

  [Beantwoorden]

 39. Lotte says:

  Ik gebruik nu al een tijdje de gel eyeliner van action, en ik vind hem echt super fijn, en er zit een heel fijn kwastje bij! Ik heb er een aantal ( ook duurdere), maar ik blijf toch die van action pakken, echt het proberen waard!!

  [Beantwoorden]

 40. Leuke video! vraag me nu wel af of rimmel en max factor niet een budget is, of dat jullie catrice/essence gewoon beter vinden haha.

  [Beantwoorden]

Speak Your Mind

*

;) :zzz: :yay: :xmas: :x :travel: :sunglasses: :ssst: :shopping: :pc: :no: :music: :love: :love2: :linlove: :lezen: :kiss: :jummie: :jep: :heart: :happy: :handkiss: :haha: :doei: :dance: :coffee: :cadeau: :blush: :birthday: :S :P :D :@ :?: :) :(