Revlon Colorburst Matte Balm

DSC 0692 Revlon Colorburst Matte Balm

In de CVS in New York viel mijn oog op alle goedkope make-up producten. Ze hadden zoveel dat je door de bomen het bos niet meer zag. Ik heb al meer dan genoeg make-up en koop zelf alleen nog maar dingen waar ik nieuwsgierig naar ben. Mijn aandacht werd getrokken naar deze matte lippenbalsems van Revlon. De Revlon Colorburst Matte Balm sticks, ik kocht de kleuren Unapologetic (#210) en Elusive (#205).

DSC 0686 Revlon Colorburst Matte Balm

DSC 0695 Revlon Colorburst Matte Balm

De huls van de lipbalms verraadt al een beetje de kleur, ze zien er erg vrolijk uit. De lipbalm moet je omhoog draaien via de achterkant om er meer product uit te krijgen. Ik ben benieuwd hoe lang dat draaimechanisme nog goed werkt, want het voelt niet heel stevig. Ik draai de lipbalm ook niet te ver uit, anders ben ik bang dat hij niet meer terug gaat.

De chubbysticks met glans, dat heb ik nu wel gezien. Vandaar mijn interesse in de lipbalms die mat zijn en ook verzorgend werken. Dit is wat Revlon er zelf over zegt:

A velvety, matte finish that’s beyond plush. Balm that’s beyond comforting. Our Triple Butter Complex of Shea, Coconut and Mango butters nourishes lips.

DSC 0700 Revlon Colorburst Matte Balm

Elusive & Unapologetic

Revlon Colorburst Matte Balm #205 Elusive: een zachtroze, vrij neutrale kleur
Revlon Colorburst Matte Balm #210 Unapologetic: een warme, kleur die tussen fuchsia en koraal in lijkt te zitten

Wat opvalt is dat de Revlon Colorburst Matte Balm heel zacht is en goed uitsmeert. Ze zijn ook extreem goed gepigmenteerd en je moet netjes je lippen inkleuren. Ze drogen niet mat op, maar zijn direct mat en wel op een goede manier. Niet alsof het meteen in de lijntjes trekt en uitgedroogd is.

DSC 0696 Revlon Colorburst Matte Balm

DSC 0708 Revlon Colorburst Matte Balm

Revlon Colorburst Matte Balm #205 Elusive

DSC 0705 Revlon Colorburst Matte Balm

Revlon Colorburst Matte Balm #205 Elusive

DSC 0689 Revlon Colorburst Matte Balm

DSC 0837 Revlon Colorburst Matte Balm

Revlon Colorburst Matte Balm #210 Unapologetic

DSC 0833 Revlon Colorburst Matte Balm

Revlon Colorburst Matte Balm #210 Unapologetic

Het zijn beide hele mooie kleuren, vind ik. De felle Unapologetic is mooi om het gezicht te laten stralen en prachtig bij weinig make-up, terwijl Elusive een goede smokey eye weer helemaal af kan maken.

De lipbalms ruiken naar mint, maar dat proef/ruik je maar een klein beetje terug op de lippen. Ik ben geen mintliefhebber, maar in deze lipbalms stoort het me niet en is het zelfs verfrissend. De finish vind ik prachtig, met recht een Matte Balm. Doordat ze zo romig aanbrengen blijven ze niet zo lang zitten als een matte lipstick, maar zeker wel een uur of 3. De lipbalm laat een lichte waas van kleur achter, wat wel handig is.

Revlon is in Nederland ook wel te koop, bijvoorbeeld bij sommige drogisterijen zoals de DA. In Amerika waren deze $13,99, als je ze in Nederland kunt vinden zullen ze denk ik rond de €10 zijn, in de UK zijn ze namelijk £8. Ik vind het wel een aanrader. Als je Revlon tegen komt, zijn de Revlon Colorburst Matte Balms wel een aanrader!

Heb jij ook iets van Revlon in je stash?

 

Comments

 1. Leuke producten! Persoonlijk is de lichtste kleur mijn favoriet!

  [Beantwoorden]

 2. Ziet er goed uit :) ik zou Revlon alleen niet goedkoop noemen, volgens mij is het gewoon drugstore.

  [Beantwoorden]

 3. Wat een mooie kleuren <3 De eerste vind ik perfect voor overdag! of een neutrale nude look. En de tweede heeft een heerlijke knalkleur, heeeel mooi! De tweede is mijn favoriet!

  [Beantwoorden]

 4. Wauw!

  [Beantwoorden]

 5. Vooral de tweede kleur vind ik mooi!

  [Beantwoorden]

 6. Ze zijn gaaf!! Jammer dat Revlon niet goed verkrijgbaar is in Nederland, want wat ik altijd voorbij zie komen op blogs is zo mooi :)

  [Beantwoorden]

 7. Ik heb nog niks van revlon maar wil nu wel graag een van deze hebben:)
  Toch maar eens een DA opzoeken dan:)

  [Beantwoorden]

 8. gorgeous kleuren :D

  [Beantwoorden]

 9. Wauw vooral die felle kleur is gaaf!

  [Beantwoorden]

 10. Mooie kleuren! Leuke producten ook, vooral het feit dat ze mat zijn spreekt me erg aan :)

  [Beantwoorden]

 11. Mooie kleuren! Ze staan je allebei ook goed!

  [Beantwoorden]

 12. De tweede keur vind ik heel erg mooi!

  [Beantwoorden]

 13. Mooie kleuren, vooral die laatste!

  [Beantwoorden]

 14. Prachtige kleuren!

  [Beantwoorden]

 15. mooie kleuren zeg, 205 is wel mijn favoriet

  [Beantwoorden]

 16. Leuke kleurtjes en klinkt positief. De lichtste is mijn favoriet.

  [Beantwoorden]

 17. Dat matte effect is gaaf! Ik vind ze alle twee heel erg mooi.

  [Beantwoorden]

 18. Leuke kleurtjes en klinkt positief. De lichtste is mijn favoriet, ze staan je wel allebei super leuk. Revlon verkopen ze af en toe ook bij big Bazar.

  [Beantwoorden]

 19. Wat een gave kleurtjes! Leuk dat ze ook mat zijn :). Me wants!

  [Beantwoorden]

 20. Ze zien er mooi uit!

  [Beantwoorden]

 21. Die laatste heb ik ook, echt een supermooie felle tint! Ik vind ze heel prettig, echt heel zacht tijdens het aanbrengen. Dat mintgeurtje ontdekte ik zelf pas heel laat, haha. Zo subtiel is het!

  [Beantwoorden]

 22. Ze staan je allebei prachtig, Martine. Ik vind balms sowieso erg fijn op dit moment!

  [Beantwoorden]

 23. Wow het is inderdaad echt een Color burst! Wat een gave lipbalms :-)

  [Beantwoorden]

 24. Wauw wat zijn ze prachtig! Zowel de kleuren als de matte finish! Als ik ze ooit tegen kom verdwijnen ze zeker in mijn winkelmand!

  [Beantwoorden]

 25. Ik vind de kleuren echt prachtig, ze zien er echt mooi uit zo!

  [Beantwoorden]

 26. Wauw, wat een kleur die laatste! Mooie lipbalms!

  [Beantwoorden]

 27. ze zien er mooi uit!

  [Beantwoorden]

 28. Roxanne says:

  Vooral die tweede heeft echt een mooie kleur!
  En wat heb je een ontzettend mooie ooglook bij de eerste fullface foto zeg!! Staat echt super bij je haarkleur!

  [Beantwoorden]

 29. Wat apart, een mintgeur! Mooie kleuren :)

  [Beantwoorden]

 30. Mooie kleuren en wat fijn dat ze niet zo stroef zijn. Unapologetic staat je erg goed.

  [Beantwoorden]

 31. Wauw hele mooie kleuren!

  [Beantwoorden]

 32. Mooie kleuren!

  [Beantwoorden]

 33. Ik vind het effect echt prachtig!
  Wauwie.

  [Beantwoorden]

 34. de kleuren zijn echt mooi!!!!

  [Beantwoorden]

 35. Oh wauw dat matte ziet er prachtig uit, vooral bij de tweede kleur! Heb zelf ook zo’n balm, alleen dan lekker goedkoop van Catrice haha.

  [Beantwoorden]

 36. Ashley says:

  Ik was al zo excited toen ik ze zag in de vlogs, want ik heb namelijk hiervan 2 kleuren en het zijn echt geweldige balms! Ik draag ze met veel plezier en zowat elke dag pak ik ze erbij. Heel jammer dat ik in de UK niet 210 zag! 205 heb ik zelf ook. En die geur, I love it!

  [Beantwoorden]

 37. Ik was hier al benieuwd naar! Ze zien er heel goed uit dus het wordt tijd dat ik ze bestel.

  [Beantwoorden]

 38. Wat een leuke kleuren! Staat je erg mooi!

  [Beantwoorden]

 39. Ze zijn goed gepigmenteerd en de kleuren zijn allebei erg mooi! Mijn voorkeur gaat uit naar de fellere, Unapologetic!

  [Beantwoorden]

 40. Ik heb de hele reeks! De finish is niet altijd even mooi egaal, maar ik vind de kleuren wel super.

  [Beantwoorden]

 41. Denise says:

  Mooie kleuren, staan je goed!

  [Beantwoorden]

 42. Unapologetic vind ik echt heel erg mooi!

  [Beantwoorden]

 43. rosh says:

  Di gele oogpotlood laten jou ogen er echt mooi uitspringen!

  [Beantwoorden]

 44. In the states waren ze al voor een hele lange tijd in de winkels en ik hoorde er zoveel goeie reviews over dat ik ze zelf ook heel erg graag wou. Ik hoopte dat ze het in de UK in de zomer hadden maar helaas die waren er nog niet en ook weer in de kerst hoopte ik er op en weer, nog niet in de winkels. :(

  Hij kwam pas rond feb/maart in the UK dus ik wou hem bestellen via boots want boots heeft altijd 3 for 2 acties! En het blijkt dat ze net nieuw in de winkels lagen in Malaysia en ook net toen ik daar op vakantie ging afgelopen maand. Dus meteen daar veel ingekocht. 4 van de glans en 2 matte waarvan eentje ook the Elusive is.

  En ik ben er echt gek op! :love:

  [Beantwoorden]

 45. De Etos in Groningen verkoopt ook Revlon. :)
  Heel mooi Martine!!

  [Beantwoorden]

 46. Petra says:

  Ik vind de kleurslipstick, 210…echt helemaal te gek…super fel en daar houd ik wel van…Hij staat je heel erg goed…

  [Beantwoorden]

 47. Marnel says:

  Wauw idd mooi!!!! :jep:

  [Beantwoorden]

 48. Ik vind ze heel erg mooi!

  [Beantwoorden]

 49. Deze vind ik zo mooi! Maar kan ik nergens in NL vinden, nog even doorzoeken!

  [Beantwoorden]

Speak Your Mind

*

;) :zzz: :yay: :xmas: :x :travel: :sunglasses: :ssst: :shopping: :pc: :no: :music: :love: :love2: :linlove: :lezen: :kiss: :jummie: :jep: :heart: :happy: :handkiss: :haha: :doei: :dance: :coffee: :cadeau: :blush: :birthday: :S :P :D :@ :?: :) :(