Over ons

DSC 1151 Over ons

Over LiveLifeGorgeous
LiveLifeGorgeous is een ‘beautyblog’. Een wat? Een beautyblog. Op LiveLifeGorgeous schrijven, vertellen en tonen we alles over wat met beauty te maken heeft. Zo vind je hier dagelijks de laatste nieuwtjes, reviews van producten, video’s waarin iets uit wordt gelegd of laten zien, nieuwe trends op beautygebied en informatie over uiteenlopende, interessante beauty gerelateerde onderwerpen. Elke dag vind je hier zeker één update, maar soms ook wel twee of drie! Heb je alles al gelezen, of is er even geen update? Check dan het archief of kijk rond in de categorieën. Zoek je iets over een specifiek onderwerp? Gebruik dan het zoekbalkje, die je rechts in de sidebar vindt. LiveLifeGorgeous volgen via BlogLovin’? Dat kan! Klik hier. Veel plezier en laat eens gezellig een comment achter!

LiveLifeGorgeous is fris, down-to-earth, kritisch, eerlijk en bovenal zijn wij vooral zelf heel gek op alles wat met beauty te maken heeft! LiveLifeGorgeous wordt dagelijks bezocht door ruim 8000 unieke bezoekers, die samen zo’n 12.000 tot 15.000 pagina’s per dag bekijken. Maandelijks heeft LiveLifeGorgeous meer dan 500.000 pageviews en ruim 60.000 unieke bezoekers. De gemiddelde leeftijd van onze lezers ligt tussen de 16 en 25 jaar.

Wil je contact met ons opnemen? Kijk dan even op de pagina ‘Contact’.

PR/bedrijven
Maandelijks telt LiveLifeGorgeous ruim 210.000 bezoeken en wordt de website meer dan 400.000 bekeken. Dit maakt LiveLifeGorgeous een prachtige plek om uw product, merk of bedrijf in de schijnwerpers te zetten! Wilt u ons producten sturen voor een (eerlijke!) review? Dat kan! Ook zijn wij altijd opzoek naar het laatste nieuws op beautygebied en ontvangen daarom graag persberichten. Daarnaast zijn er ook andere mogelijkheden, zoals het opzetten van een winactie. Voor dit en alle andere pers- en mediagerichte zaken kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier onder ‘Contact’ of door te mailen naar willemijn [at] livelifegorgeous.nl. Voor advertentiemogelijkheden kan contact opgenomen worden met AdFactor.

Social Media bereik
Twitter: 7700+
Instagram: 10,000+
Facebook: 2000+
YouTube: 33,000+
Bloglovin: 102000+ (van alle Nederlandse blogs in de categorie ‘Beauty’staat LiveLifeGorgeous op de 6e plaats)

KvK | 53440838


Uw product in een van onze video’s? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Over Willemijn
Hoi! Mijn naam is Willemijn (23). In maart 2009 begon ik met LiveLifeGorgeous (ook wel ‘LLG’), op mijn krappe zolderetage in Groningen. Ik was net begonnen met mijn opleiding tot logopedist en had zin om iets luchtigs te doen naast het harde studeren. Ik startte LiveLifeGorgeous uit interesse voor beauty en ‘gewoon voor de lol’. Ik wilde mensen informeren over dat ene nieuwe, geweldige product, of behoeden voor een miskoop. Maar wat ik toen nog niet wist is dat het in de daarop volgende jaren zou uitgroeien tot een succesvolle en druk bezochte blog!

Ik woon (samen) in Groningen. Voor mij en Martine is LiveLifeGorgeous inmiddels onze baan. We hechten waarde aan interessante, leuke content, en daar doen we dan ook hard ons best voor.  Twee dagen per week werken we ‘vast’ aan LiveLifeGorgeous. Maar eigenlijk gaan al onze vrije uurtjes ook naar LiveLifeGorgeous, zoals dat gaat met iets waar je passie voor hebt. Naast blogger ben ik ook logopedist. In februari 2012 ben ik afgestudeerd en op dit moment werk ik 3 dagen per week als logopedist in een logopedie praktijk. Daar behandel ik kinderen en ouderen met spraak- en taalproblemen. Ook houd ik me bezig met de ontwikkelingen op het gebied van online logopedie en eHealth. Heel interessant. De combinatie van twee banen is druk, af en toe hectisch, maar vooral heel leuk.

Naast LiveLifeGorgeous vind ik het leuk om te fotograferen, lezen, films te kijken, shoppen en leuke dingen doen met vrienden en familie. Wil je nog meer van mij weten? Volg me dan op Twitter!

Mijn e-mailadres is willemijn [at] livelifegorgeous.nl.

Over Martine
Ik ben Martine en ik ben 24 jaar. Sinds oktober 2010 ben ik ook deel uit gaan maken van LiveLifeGorgeous. Eerst als een soort sidekick vanwege onze drukke studie. Toen schreef ik af en toe een artikel. Maar omdat onze bezoekers ons samen zo leuk vinden, was ik niet langer een onzichtbaar persoon die af en toe wat schreef. Nee nee, ik werd ook een rasechte beautyblogger.

Ik schrijf reviews en artikelen, ik test samen met Willemijn producten en ik ben dol op het maken van ooglooks. Ik ben gek op makeup, huidverzorging en kapsels. Daarnaast is dansen ook één van mijn passies, net als keyboard spelen en zingen (ook al ben ik daar  geen ster in)! Meer weten? Volg me dan op twitter.

Op dit moment woon ik in vlakbij Groningen. Ik heb Willemijn leren kennen op de opleiding Logopedie en sindsdien hebben we een mooie vriendschap opgebouwd. LiveLifeGorgeous is voor ons een heerlijke uitlaatklep om even onze andere passie uit te oefenen naast logopedie: beauty. Op het gebied van beauty kunnen we elkaar helemaal vinden.

Het leuke aan LiveLifeGorgeous met zijn tweeën onderhouden, is het feit dat we meer producten kunnen laten zien en reviewen. Ook zijn Willemijn en ik twee totaal verschillende types wat betreft kleuren/stijlen en dat maakt LiveLifeGorgeous zeer divers. Elke bezoek(st)er kan zijn/haar hart ophalen, aangezien we beide andere kleurentypes zijn: warm en koel. Voor ieder wat wils!

Het is erg gezellig om samen LiveLifeGorgeous te runnen. Samen komen we op creatieve ideeën, want twee weten meer dan één. Ik hoop dat we dit naast Logopedie nog lang samen doen en we op die manier mensen blij kunnen maken met onze artikelen, reviews, looks en filmpjes die af en toe vol met bloopers zitten!

Mijn e-mailadres is martine [at] livelifegorgeous.nl.

DSC 1319 Over ons